#WOT deel 3: Mijn sleutel en bijpassend slot

Sleutel – 1) Apparaat, werktuig of gereedschap 2) Clavis (Latijn) 3) Code 4) Codering 5) Deuropener 6) Deel van een viool 7) Deel van een telegraaf 8) Deel van een strijkinstrument 9) Deel van een gebouw 10) Deel van strijkinstrument 11) Deel van telegraaf 12) Deel van viool 13) Deel van een slot 14) De oplossing komt op het slot (crypt.) 15) Gereedschap

Het eerste dat bij mij op kwam was:
Al heb je de sleutel tot succes, dan zal je toch het juiste slot nog moeten vinden. (bron bij mij onbekend wie??).

sleutel

Ik ben zelf de sleutel tot succes en mijn handelen maakt telkens een ander slot open.

Sinds 1 oktober ben ik volop aan de slag om als zelfstandige mijn kostje bij elkaar te scharrelen.. Telkens als ik een vraag krijg om eens te komen praten, denk ik…why me? Ik moet dus nog leren te praten als de gemiddelde man. Een man kan namelijk alles en weet alles en is vaak niet vies van wat #eikelpoetserij.
Nu moet ik zeggen dat ik wel snel leer en ook dat ik niet huiverig ben om aan anderen te vragen, hoe doe je dat nou?
Het gaat gewoon heel goed met Karin als zelfstandige. Zo goed zelfs dat ik af en toe in de piepzak zit of ik de dingen wel planmatig genoeg aanpak. Het gaat ook goed genoeg om te zeggen dat ik niet goed ben in sommige dingen en dat wel wil leren. Ook durf ik gewoon te zeggen…daar moet je Piet, Truus of Guus voor hebben, die is daar beter in.

Ik deel in elk geval al een sleuteltje tot succes en het juiste slot met je…..

………….ik ga als freelance docent een aantal lessen in de module onderwijs met ict verzorgen op een Hogeschool tot eind juli. Je moest eens weten hoe trots ik op mezelf ben dat ik dat mag gaan doen.

De eerste gedachte die ik als bitch had, zo nu kunnen de onderwijsmensen niet meer zeggen dat ik een pratend extern pak ben. “voeten in de klei”

Over WOT (Write on Thursday)
#WOT is al door heel veel mensen geduwd en getrokken, deze komt van Martha Pelkman aka @drspee

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Karin Winters