LearningROCKS

Het afgelopen jaar heb ik samen met Marielle van Rijn verschillende producten ontwikkeld. Vanaf juni 2018 zijn deze onderbracht worden in de v.o.f. LearningROCKS om nog transparanter te kunnen zijn.

vragen

Hoe kunnen we ict in het onderwijs (didactisch)inzetten?
Hoe kunnen we docenten(teams) daarin begeleiden? Hoe richt je een Digitale Leeromgeving in en hoe stimuleer je het gebruik ervan door zowel leraren als leerlingen/studenten? Kunnen we samen een Sociale Media strategie ontwikkelen voor jouw schol(en) en hoe pakken we dat aan? Kun je helpen bij het ontwerpen van les- en leerlijnen? Kun je ons helpen als we Gamification in ons onderwijs willen inzetten? …zowel analoog als digitaal.

Online academies

Met learningROCKS bouwen we binnen twee dagen een online academie voor je. Je mag zelf oefenen in de zandbak en wij bouwen ondertussen een site met elearning mogelijkheden. In deze tijden een prima oplossing voor afstandleren

Kom er eens bij, karin

Kom ons een tijdje helpen in ons team. Echt slimmer vergaderen, kritisch kijken naar onze verspilling. Hoe kunnen we beter met elkaar communiceren? Vraag me eens voor een wat langere periode!

BLOGGEN

Omdat ik zelf een weblog bijhoudt en inmiddels mijn weg in WordPress aardig ken. Kan ik jou of jouw school helpen met het opzetten van een weblog, website of schrijfworkshop,

Slimmer

Sinds 2016 ben ik twee dagen per week verbonden aan de stichting LeerKRACHT waar ik teams help elke dag een beetje beter te worden. Inmiddels heb ik zoveel kennis en ervaring dat ik wel durf te zeggen dat ik het beste uit verschillende werelden kan samenbrengen.

Scroll naar top