Wat anderen zeggen

Ineens kreeg ik twee keer de vraag om referenties en feedback. Dom van mij dat ik niet standaard vraag om een referentie, dacht ik gelijk. Maar (tip aan opdrachtgevers) vaak krijg ik de evaluaties van opdrachtgevers niet te zien. Vandaar een grip uit de feedback en tips en tops van de afgelopen periode.
Ik ga de website voor de leerlingen zeker gebruiken. Daarnaast heb ik handige tips gekregen over het gebruik van LinkedIn.
Over een workshop bloggen:
  • Goed, met aandacht voor elke cursist.
  • Ik kreeg op deze manier op ontspannen wijze voor het eerst te maken met bloggen
  • Goed georganiseerd, goed voorbereid en ruimte om iedereen een eigen weg op te laten gaan.
  • Interactief maar te weinig theoretische onderbouw.Héél basis. Ik had meer tips en tricks verwacht.
  • Goede voorbereiding door de trainer.
  • Voldoende ruimte om aan de slag te gaan.
Over een presentatie technologie in het onderwijs.
Gedurende een afscheidsbijeenkomst heeft Karin een verrassingsworkshop gegeven. Een inspirerende sessie en met frisse nieuwe ideeën weer naar huis gegaan!
Feedback via de mail van een deelnemer aan een workshop Bloggen
Karin heeft een makkelijke en helder omschreven stappenplan gemaakt om stap voor stap de workshop te volgen en meteen uit te voeren. Het fijne van Karin is dat ze de duidelijk uitlegt met een vleugje humor. Deze Workshop was geweldig om te volgen en meteen praktisch uit te voeren. Na 2,5 uur heb ik een blog opgezet en geblogd. Een workshop van Karin is een genot om bij te wonen.
Scroll naar top