Verzameling verjaardagswensen 16 juni 2020

Lieve Paul

Meelezers en meelevers zijn gevraagd om een verjaardagswens in te spreken, te knutselen en op te sturen. Op deze pagina alle verjaardagswensen op een rijtje
Zelfs een krant uit 1951 (USA van Edith) rolde de mailbox in.

En zoals Florina aangaf: ze roken dat er een verjaardag aankwam.

 

Dag lieve Paul, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

 

We kennen elkaar eigenlijk nauwelijks en toch ervaar ik een warme verbinding met jou. In je blogs deelde je je kracht en kwetsbaarheid en geeft daarmee iets wezenlijks door aan anderen. 

Verbonden zijn in het leven en liefdevolle mensen om je heen geven ongetwijfeld veel kracht en moed. Ik wens je dat en meer goeds en liefs voor dit komende jaar.

 

Eva de Flart

Paul, we hebben al zoveel moois gezien en beleefd. En nu hopen we dat er nog veel moois voor jou en ons in het vat zit.
Veel sterkte en liefs. 
 
Leo en Ineke

Beste/lieve Paul,

 

Van harte gefeliciteerd met je 69e verjaardag! We hopen dat het ondanks alle narigheid toch een leuke en feestelijke dag voor jullie wordt.

 

Mooi dat we elkaar al sinds 69/70 kennen en al die tijd contact zijn blijven houden. Heel veel van genoten, van je eigenzinnigheid bijvoorbeeld. We vroegen ons nog wel af of je die boerenzakdoek en die pijp nog hebt, daarmee gewapend kon je dan bijvoorbeeld heel enthousiast over Sartre vertellen. Sartre daar had ik niet zoveel mee. Vele jaren later heb ik nog wel eens tegen je gezegd, dat ik meer in wetenschap dan in filosofie zie. En nu zijn wij al weer bijna vier jaar met filosofie bezig. Het kan raar lopen!

 

We wensen jullie allebei ook heel veel succes met de immunotherapie en hopelijk eerst maar eens een hele fijne verjaardag!

 

Liefs Wil en Joop

Beste Paul,

 

Ondanks de moeilijke tijd waarin je zit willen we je toch van harte feliciteren met je verjaardag. We hopen dat je je ondanks die klote ziekte en dat stomme virus toch een beetje jarig zult voelen vandaag. We hopen dat Karin en jij het samen een beetje kunnen vieren.
We zullen proosten op je verjaardag en Lola en Liza hebben vast hun feestmutsen opgezet, want het is tenslotte feest!
Heel veel sterkte met de behandeling en alles eromheen en hou je haaks!

Veel liefs,


Jérôme, Martijn, Lola & Liza

Scroll naar top