Mijn eerste echte eigen event

Op 20 maart organiseerde ik mijn eerste eigen mini bijeenkomst in het Innovatiehuis in Den Bosch.
Gewoon om eens te testen of er behoefte was om een Blogworkshop te volgen.
Zonder al te zware voorbereiding en tegen zeer lage kosten kon er eigenlijk niet veel fout gaan.
Acht deelnemers die niet alleen met onderwijs verbonden zijn sloten vanaf 13.00 uur aan in de workshop.
Het enige probleem was de internetverbinding….en die heb je bij een blogworkshop echt nodig.

workshopDoor in het begin gewoon vanaf de presentatie een soort vraag/antwoord sessie te houden was het een wat trage maar eigenlijk ook wel heel gezellige start. Niet alleen “ bloglozen” maar ook mensen met een eigen weblog die nog vol vragen zitten waren van de partij.
Gewoon een lekkere middag waar vreselijk veel gelachen werd en druk getwitterd, gemopperd en geblogd werd. Ik ga zeker voor een herhaling, maar dan iets dichter bij huis.
We gaan in elk geval keukentafel-doe-sessies organiseren om elkaar in beweging te houden.

Karin Donkers was een van de deelnemers en haar blogpost is natuurlijk een betere verslag dan mijn eigen verhaal.

Ook geïnteresseerd? Laat een reactie achter en eens zien of we eind mei op een zaterdag in Utrecht eens wat kunnen regelen.

1 gedachte over “Mijn eerste echte eigen event

  1. beste Karin,
    Ik wilde eigenlijk ook graag meedoen met deze workshop. Niet dat ik nou zoveel interessants te melden heb als blogger maar het voelt als een logische stap in mijn digitale ontdekkingsreis. Mijn inschatting was dat er in een redelijk ontspannen sfeer wat te leren viel. De blog van Karin Donkers bevestigt dat.
    Maar er circuleren wat geruchten in de organisatie waar ik werk over je moeten verantwoorden over zaken die je op persoonlijke titel in de pers hebt gemeld. Daarom ben ik eerst op zoek gegaan naar een twitter- en een blogprotocol, waarin de do’s en don’ts vermeld staan. Want ik hoor de regels liever vooraf dan achteraf. Ons ROC heeft deze protocollen (nog?) niet. Ik werd verwezen naar de persvoorlichter. Dat gesprek is nog niet geweest.
    Ik blijf je aankondigingen volgen. Wie weet ben ik er een volgende keer wel bij.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Karin Winters