Mijlpalen (met een knipoog) een Werkpek

Met een knipoog, laat ik vandaag mijn nieuwe werkplek zien. Natuurlijk is het geen werkplek, maar het maakte wel wilde plannen bij me los toen we vorige week de kampeerbus kochten. Nou ja, mijn keukentafellief kocht de kampeerbus en ik mag meegenieten.

Wij zijn tent kampeerders. Vorig jaar hebben we zelfs weer een nieuwe tent gekocht, die nog een jaar of 10 mee zou moeten gaan. Na enkele jaren in huisjes gebivakkeerd te hebben, misten we de vrijheid van oppakken en weggaan teveel. Natuurlijk hebben we wel eens over een sleurhut nagedacht, maar dat is niet helemaal wat we zouden willen.
Afijn, vorige week hebben na de tip van @RinksePiek de kampeerbus van haar vader gekocht en gisteren opgehaald.

De Fiat Ducato is door Rinske haar vader omgebouwd tot een kampeerbus met een zee aan (berg)ruimte en in perfecte staat. We hebben de eerste spullen er gisteren ingesleept.
Dat wordt oefenkamperen en daarna deze zomer op stap met de kampeerbus. Vrijheid blijheid.

Maar wat als we er niet mee op stap zijn?
Wat dacht je van de KarinVan: een mobiele denk- en doetank?

Ik werk thuis, veel thuis, zeker nu ik meer materiaal ontwikkel en veel aan het denken en schrijven ben voor verschillende opdrachtgevers.
Voor het overige is het stil, want onderwijsland begint al in de van “we trekken het over de vakantie heen” stand te komen.
Gelukkig heb ik vanwege het toegekende microkrediet voor de leerlijn mediawijs solliciteren deze zomer een kleine financiële buffer, dat geeft rust in mijn hoofd.

karinvanOver de KarinVan.
Eerder schreef ik al dat ik best met mijn benen op tafel wil praten met mensen die mooie producten lanceren of met hen van gedachten wil wisselen. Misschien kan ik dat gaan proberen met een mobiele werkplek.

Zouden mensen mijn KarinVan inkomen als ik zeg dat ik koffie schenk op Camping RustRoest? De ontspannen sfeer en het vakantiegevoel, zou ik in die KarinVan moeten kunnen oproepen. Er even tussenuit voor beiden.
Ook zelf nadenken en internetloos schrijven en brainstormen zou ik in die KarinVan kunnen doen. Naast het feit dat het goedkoper is dan koffie bij Starbucks zou het juist de plek zijn waar gekke dingen ontstaan.

Ik brainstorm nog even verder met dit idee, want de grootste hobbel moet nog genomen worden….ik heb nog NOOIT in een dieselbusje gereden.

Wat vind jij van het idee? Maar meer nog…heb je suggesties hoe ik dat aan kan pakken?
Het beste idee wordt beloond met koffie en koek in de KarinVan.

Mijlpaalkaarten zijn kaarten die je kunt gebruiken om je trotse momenten te delen. Ze zijn ontwikkeld door Eefje en Anke (vormgever).

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Karin Winters