Disclaimer

Deze website geeft mijn persoonlijke visie en mening weer. Hoewel de meeste onderwerpen gerelateerd zijn aan werkzaamheden die ik uitvoer voor mijn (vorige) werkgever(s) en klanten komen de opinies en links in op dit weblog niet noodzakelijk overeen met de standpunten van mijn (vorige) werkgever(s) en klanten. Je kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud.
Bij verwijzing naar andere weblogs en websites zal ik deze linken, dan wel de oorspronkelijke bron vermelden.

Aangezien ik op geen enkele wijze invloed kan uitoefenen op reacties op mijn weblogpagina, komen reacties van bezoekers op de blogpagina geheel voor rekening van de betreffende bezoeker en reflecteren deze reacties geen standpunt of visie van Karin Winters

Ik behoud mij het recht voor om reacties te weigeren of in te korten.
Niet relevante reacties, reacties met een commerciële boodschap, reacties welke discriminerend of aanstootgevend zijn of waarbij anderszins fatsoensnormen worden overschreden worden direct verwijderd. IP-nummers zijn bij mij bekend en worden opgeslagen.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze website geplaatste informatie of eventuele adviezen. Het opvolgen van adviezen op deze website geschiedt geheel op eigen risico en verantwoording van de lezer.

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele schade op welke manier dan ook ontstaan, door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van op deze website gepubliceerde informatie.

Op de website geplaatste foto’s en afbeeldingen worden ofwel door mijzelf gemaakt of vallen onder een creative commons licentie 3.0 of 4.0
Indien ik me toch vergist heb en u het copyright op een op deze website geplaatste afbeelding, foto, artikel of ander werk bezit, e-mail mij en de betreffende uiting zal direct worden verwijderd.
Ik aanvaard mede gezien deze werkwijze geen aansprakelijkheid voor eventuele inbreuk op auteursrechten van derden door het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers.

Alle op deze weblog gepubliceerde informatie valt onder een Naamsvermelding-Niet commercieel-Gelijk delen 3.0 Nederland Licentie

Ik behoud mij het recht voor deze disclaimer naar eigen inzicht, of na gedegen inhoudelijke feedback te wijzigen.
Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd en zijn met onmiddellijke ingang en terugwerkend van kracht.

Scroll naar top