Bericht uit het Wellness Centre Groningen

Video verslag uit Groningen met daarin ook nieuws
Dus vooral de hele video bekijken 🙂

17 reacties op “Bericht uit het Wellness Centre Groningen”

 1. Fijn bericht, na alle ellende! Hoop dat je ook snel weer naar huis mag!
  Dikke knuffel
  Marieke

 2. Super, waar een fijn bericht! Paul. Ik ken je alleen via dit soort video’s, maar wat ben jij een mooi mens!

 3. Frans Hoogland

  Ha Paul,
  Wat goed om je weer op de jou bekende manier aan t woord te horen! Sterkte man en ook Karin natuurlijk.

 4. ah wat fijn toch Paul!
  Ook dat je zo precies vertelt wat er allemaal speelt.
  Hoop dat je snel mag herstellen van die intensieve ‘bijwerking-ellende’
  En dat de moed om dat goed aan te gaan
  enorm vergroot is door het goede nieuws van geen zichtbare tumoren.
  Hou je!
  Liefs uit Tilburg

 5. Man man, wat een held ben je toch!
  Je verslag van het Wellness center met alle voorzieningen roept natuurlijk allerlei beelden op en ik hoop dan ook in dit geval dat jou uiteindelijk ook echt een Happy Ending toebedeeld wordt! 🙂
  Maar de verrassing die je voor het eind bewaart is echt een geweldige:
  Alle tumoren weg!
  Dat de darmen daar nog aan moeten wennen zullen we maar beschouwen als de cliffhanger voor je volgende verslag, waarvan ik hoop dat je er niet te lang mee wacht, want het doet me geweldig veel deugd je te zien en te horen!
  Het gedeelte waarin je schetst hoe die praktijkopleiding voor het oog schoonmaken gaat kan ik me helemaal voorstellen. Een betere meester dan jij kunnen die verzorgenden zich niet wensen!
  Als je wilt maak ik er een speciaal diploma voor!
  Ten slotte, sinds maandag ligt hier een kaart voor dat prikbord op je kamer, maar met dit nieuws ga ik die niet meer versturen. Morgen naar de winkel voor eentje met een betere tekst en boodschap!
  We hopen je spoedig weer thuis te zien man!

 6. Martijn Post Uiterweer

  Wat een ontzettend fijn bericht om te horen na alle narigheid… We zijn wel een beetje verbaasd, je was toch helemaal niet van de all-inclusie vakanties?? ;-P Hopelijk is die darmontsteking snel onder controle en kun je weer naar huis om verder aan te sterken! Hou je taai! XXXJMLL

 7. Ja en jij dacht dat in Gulpen een filmpje uit Groningen overkwam? Zeker niet met krakkemikkig wifi en een bundel die op is, dus nu langzaam internet. Gelukkig had ik het goede nieuws al gehoord van de interne tamtam. Tof man! Heeeeel goed nieuws. Voelt als een Sinterklaas cadeau waar ik bijna niet op durfde hopen! Heb er een neubourg op gedronken van de plaatselijke brouwerij, proost!!!

 8. Beste Paul,
  Helaas kan ik de video niet zien. De ADSL-internetverbinding is hier zó brak dat de video niet geladen wordt. Maar… uit bovenstaande reacties én uit een drie- regelig PB op Instagram van Karin kan ik wel opmaken dat je aan het einde van de video een erg positief bericht kan melden: dat de immunotherapie is aangeslagen en er geen tumoren meer zichtbaar zijn. En dat de petscan een ontsteking in je darmen aantoont die waarschijnlijk ook de kop ingedrukt gaat worden met een gerichte behandeling. Man, eindelijk eens positief nieuws, wat heerlijk is dat! En wat zou het fijn zijn als je binnenkort dan weer thuis bij Karin kan zijn. Want wees eerlijk, een all-inclusie- verblijf inclusief wellnessgebeuren, da’s toch niks voor jou Paul? Jij bent van de weilanden, de natuur, het wandelen en genieten buiten. Dus ik hoop echt dat je dit binnenkort weer kan, thuis zijn en buiten zijn.
  Voor nu wens ik je alles wat je nodig hebt enne, #houdmoedhoudvol !
  Lieve groet aan jou én Karin!

 9. Bestand gedownload. Dat werkt, kost even tijd, maar dan heb je ook wat! In 1 woord, ontroerend. Man wat ben jij een bikkel. Nogmaals het allerbeste en we zien elkaar vast nog.

 10. Jezus Paulus!

  Wat een ontzettend goed nieuws, we zijn enorm verrast. Eindelijk! En wat leuk om te zien dat je weer praatjes begint te krijgen en je zelfs te horen opscheppen over het loslaten van je zeer ruime didactische ervaring op je oogkasheldinnen! Hopelijk kun je binnenkort weer lekker naar huis.

  Groetjes ook voor Karin!

  Wil en Joop

 11. Genoten van je filmpje… omdat ik de eindboodschap al had gehoord! Man, man wat ben ik blij voor je…. maar ook heel erg blij voor mijn maatje Karin! Het zonnetje schijnt weer … geniet ervan!!

 12. Wat goed om je weer te zien en te horen Paul, en wat fijn dat je goed nieuws hebt gekregen over de scan. Hopelijk knap je snel op zodat je weer naar dat andere wellness oord in Alteveer kan.
  Groetjes!

 13. Hoi Paul en Karin,

  Ik weet niet hoe het kan, maar ik zie slechts een video van 2 seconden. Maar als ik bovenstaande reacties lees, begrijp ik dat er eindelijk weer positief nieuws te melden is. Dat mocht onderhand ook wel een keer. Godsamme!
  Veel sterkte voor jullie beiden, in elk geval. Ik blijf duimen.

  Groeten uit Nijmegen

 14. Wat superfijn om dit goede nieuws te horen!
  En fijn om te zien dat je je oog weer in kunt. Leuk om te horen dat je docent zijn echt in hart en nieren zit en direct weer geactiveerd wordt als het nodig is. Ben echt superblij voor je en voor jullie!
  Heel veel lieve groeten
  Eva

 15. Hier Spuit 11.

  Wat een ontzettend fijn bericht! En terwijl ik naar de video keek was ik weer ernstig onder de indruk van je prothese. Is nu vast bijzaak, maar wat hebben ze die fantastisch gemaakt.
  Geniet van elkaar en van het fijne nieuws!
  X

 16. We hebben hier echt wel ff flink genoten van dit geweldige nieuws!!! Je ziet er ook echt wel een stuk beter uit dan toen we even bij jullie waren. Heel fijn! Geniet van de verzorging en Wellness ook 🙂

  Anja en Frank

 17. Je bericht was net als eerdere berichten in de spam terecht gekomen vandaar ook steeds reactie van ons, maar wat fijn om je weer eens in beeld te zien.
  Praktijk onderwijs komt dus nog steeds van pas. Jullie doen het toch maar weer .. En dan een extra fijn bericht aan het einde. Dat had ik gelukkig al wel vernomen. Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top